Vizitka podjetja

Sedež
Top G Projekt d.o.o.,
Kojsko 15/c, 5211 Kojsko

Pisarne
Mejni prehod 2, Vrtojba
5290 Šempeter pri Gorici

Tel: +386 5 994 61 72
Fax: +386 5 393 39 97
E-mail: info@topg.si

O podjetjuprint

TRADICIJA IN MLADOSTNA ZAGNANOST

Smo podjetje z mladostno zagnanostjo in izkušnjami, ki izvirajo iz tradicije starih solkanskih mizarskih mojstrov.  Partnerja, leta 1994 ustanovljenega podjetja Top G Projekt, sta svoje znanje in moči združila v podjetju, ki se od samega začetka ukvarja z izdelavo, trženjem in montažo stavbnega pohištva, oken, vrat in v tistem času, kot novost na  slovenskem trgu, tudi protivlomnih vrat. Podjetje je počasi a vztrajno raslo tako po obsegu dela, kot po zaposlenih. Od leta 1998, ko smo s svojimi izdelki prodrli na italijanski trg, se je razvoj podjetja še bolj stopnjeval. Kvaliteta, točnost in korektnost nam niso bili nikoli tuji.

DEJAVNOST

Naša poglavitna dejavnost je izdelava, trženje in montaža stavbnega pohištva po sistemu 'ključ v roke'. Svojevrsten izziv so nam stopnice in stopnišča s samostojno konstrukcijo iz različnih vrst lesa. Notranja vrata pa zaokrožujejo paleto raznovrstnih mizarskih izdelkov.

TRŽIŠČE

Tržišča smo, zaradi majhnosti gozdnate Slovenije, od nekdaj iskali tudi zunaj naših meja tako, da zelo uspešno nastopamo na zahtevnem italijanskem trgu, prav tako pa smo se preizkusili tudi na več drugih evropskih trgih in ekstravagantnem Ruskem trgu.

OBNOVA

Poleg novih izdelkov, ki jim s posebno toskansko metodo staranja na vašo željo damo starinski izgled, je naša posebnost tudi obnova starih oken, polken in portonov za posebne objekte z zgodovinsko-umetniškim pomenom.

Na izkušnjah naših prednikov gradimo, rastemo in se razvijamo za vas v našem podjetju že od leta 1994

UMETNOST

V podjetju je bilo od nekdaj doma zanimanje in občutek za umetnost, kar se zadnja leta odraža v sodelovanju pri raznih kulturnih dogodkih, še zlasti kot sponzorji vsakoletnih slikarskih kolonij, delavnic v Medani v Goriških Brdih pod okriljem umetniškega društva mmm Art.